5 Ağustos 2016 Cuma

En İyi Müzik İndirme Uygulaması : Doremi

  Hiç yorum yok
Android uygulamalar arasında birçok uygulama denedim . Hiçbir uygulama doremi kadar basit ve rahat şekilde mp3 indirmiyor . Sizlere doremiyi tanıtacağım . 

Doremi ile ücretsiz bir şekilde dilediğiniz şarkıyı telefonunuza mp3 olarak indirebilirsiniz. Dilerseniz şarkıları telefonunuza indirmeden önce dinleyebilirsiniz. Uygulamaya en son sürüm ile eklenen çalma listelerini kullanabilmek için Doremi'yi hemen güncelleyin.
Müzik programı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Müzik ilgili herşey bu uygulamada. En sevdiğiniz şarkıcıları takip edip yeni çıkardıkları albümlerden haberdar olabilirsiniz. Ülkenizdeki popüler şarkıları takip edebilirsiniz








Doremi İle Nasıl Müzik İndirilir ?
Uygulama arayüzünden arama yaparak ya da ana ekran üzerindeki popüler şarkılar listesinden bir şarkı seçin. Şarkının üzerine dokunun. Açılan şarkı ekranında “indir” (↓) butonuna dokunun. Şarkı saniyeler içerisinde telefonunuza yüklenecektir. Şarkıyı bir defa indirdikten sonra “oynat” (►) butonuna dokunarak internetsiz dinleyebilirsiniz. İndirdiğiniz tüm şarkıları giriş ekranında “DOWNLOADS” sekmesinde görebilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder